For those who love real, authentic and creative stories

dit kan ik jou aanbieden

ontdek hier meer

Ik ben Joan, het gezicht achter Joan Fotografie. Het meest blij word ik als ik, samen met jou, de allermooiste en oprechte beelden kan creëren. Het is dan ook mijn missie om beeld te maken van momenten die we nu beleven, maar die een hele waardevolle herinnering gaan zijn voor over een aantal jaar. Herinneringen vol echtheid, plezier en emotie. En dat op een manier die bij mij past: ontspannen, spontaan en creatief.

wat leuk dat je er bent!

Hi! Ik ben Joan

Herinneringen vervagen met de tijd. daarom leg ik ze vast, samen met jou. Dolgraag zelfs!

Boek nu je shoot in 2024

LET's create magic
- jan & nicole

"Joan heeft de fotografie op onze bruiloft verzorgd. Wij hebben ons enorm op ons gemak gevoeld terwijl zij deed waar ze zo goed in is: ons en onze gasten natuurlijk en spontaan op de foto zetten. Je merkt niet dat ze er is, mengt zich tussen de mensen en zorgt voor een lach op gezichten. Iedereen was positief! En wij ook! Wij hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen."

- Dirk en angela

"We zijn ontzettend blij dat Joan onze bruiloft heeft gefotografeerd! We vonden het belangrijk om een klik met de fotograaf te hebben en naast dat Joan het heel professioneel aanpakt was het vooral ook gezellig om haar er de gehele dag bij te hebben.  Tijdens onze huwelijksreis kregen we de preview binnen en die hebben we met tranen in de ogen en een lach bekeken. Ze geven perfect de sfeer van de dag weer en alle belangrijke intieme momenten zijn vastgelegd. Heel heel heel erg bedankt!

- casper & martine

"Nooit gedacht dat ik een zwangerschapshoot zou doen, maar wat ben ik blij dat ik me op andere gedachten heb laten brengen. Het voelde heel relaxed en eigenlijk ook superleuk om te doen! Joan geeft instructies dus je hoeft zelf nergens over na te denken als je dat niet wilt. Na een paar dagen kregen we de foto's al en wauw wat een resultaat. We zijn allebei heel blij met de foto's!"

- familie Don

"Joan is echt de allerbeste fotograaf die er is! Ze zorgt ervoor dat iedereen relaxed is en maakt geweldige foto’s! Ook reageert ze snel en heb je supersnel alle foto’s binnen. Mocht je nog een fotograaf zoeken en zeker willen zijn van een leuke ochtend met mooie foto’s - check Joanfotografie!"

- familie Barendse

"We hebben meegedaan aan de de herfst-shoots. Een heel leuk idee om in 20 minuten de leukste foto's te maken. Joan gaf op een hele fijne manier tips en ze keek goed wat mogelijk was met de kleine man. Wij hebben prachtige, pure foto's ontvangen van een zeer leuke shoot! Wij zijn Joan onwijs dankbaar voor het mooie resultaat en hopen dat ze deze actie gaat voortzetten! Ons hart maakt steeds een sprongetje bij het zien van de foto's!"

LIEVE WOORDEN