1 op 1 mentorsessie

1 op 1
mentorsessie

Ben jij beginnend fotograaf en wil je graag een vliegende start maken met jouw onderneming? Dolgraag ga ik met je in gesprek, help ik je bij jouw persoonlijke struggles en zorgen we er samen voor dat je vol inspiratie en energie weer naar huis gaat.

4 jaar geleden startte mijn fotografie avontuur. Altijd al met een camera in de weer, maar nooit de stap genomen er werkelijk iets mee te doen. Totdat mijn dochtertje Fem werd geboren en ik deze fantastische herinneringen voor altijd tastbaar wilde maken. Nu bijna 4 jaar later, kan ik zeggen een volwaardig bedrijf opgezet te hebben, met zo'n 300 lifestyle shoots en drie bruiloftsseizoenen op zak. Ik kan fotografie echt m'n passie noemen en wat is er leuker dan kletsen over hetgeen dat je zo leuk vindt? Dolgraag deel ik mijn kennis en enthousiasme, bespreken we jouw uitdagingen en help ik jou om een stabiele basis te creëren voor jouw bedrijf. Want wat is er leuker dan vol zelfvertrouwen te ondernemen?

Hi lieve collega

Tijdens de shoot vertelde Joan me van A tot Z hoe zij te werk gaat. Vervolgens mocht ik zelf aan de slag en hierbij kreeg ik nog meer handvaten en tips. Dit was onwijs leerzaam en het heeft me heel erg geholpen om de volgende stappen te zetten en meer vertrouwen in mezelf te krijgen!

- lisa veerkamp

Een beginnend fotograaf, die al wel een tijdje manueel fotografeert, maar zoekende is naar hoe je nu het beste jouw fotografie bedrijf kunt vormgeven? Heb je daarbij diverse vragen, wil je hier graag over sparren en zou je dolgraag met meer zelfvertrouwen ondernemen? Dan ben je aan het juiste adres! 

Uiteraard was (en is) mijn pad ook niet zonder hobbels op de weg en gaan die momenten gepaard met een lach en een traan, maar dat hoort erbij. Dit is onderdeel van de reis als ondernemer. Maar hoe fijn is het als je niet alles zelf meer hoeft uit te vogelen en sommige hobbels lekker kunt vermijden. Dit zorgt er alleen maar voor dat jouw reis versneld en je eerder die stip op de horizon bereikt.  Ik kan in ieder geval niet wachten jou hierbij te helpen!

Ben jij:

Elke mentorsessie is anders en wordt afgestemd op jouw vragen en onderwerpen die je graag wilt bespreken. Ik stuur je een vragenlijst toe om erachter te komen waar jij vooral de focus op wilt leggen en ik de sessie voor kan bereiden. Jouw vragen kunnen natuurlijk van alles zijn. Denk bijvoorbeeld aan; hoe zorg ik voor een goede basis van mijn bedrijf? Hoe trek ik mijn ideale klant aan? Hoe zet ik Social Media effectief in? Hoe krijg ik voldoende aanvragen binnen? Maar ook, hoe stuur ik klanten aan? Hoe houd ik contact met mijn klanten? Hoe zorg ik voor een consistent portfolio? Of als je jezelf verder in bruidsfotografie wilt ontwikkelen: hoe zorg ik voor een fijne workflow? Hoe weten bruidsparen mij te vinden? Hoe bereid ik een kennismakingsgesprek voor? Hoe fotografeer ik met zelfvertrouwen een bruiloft? Etc. Etc. Alles is mogelijk! Ook kunnen we samen jouw recente werk en/ of jouw website doornemen als je dat fijn vindt.

1. 1:1 sessie op maat

Nadat je mij een berichtje hebt gestuurd met jouw aanvraag voor een 1 op 1 sessie, stuur ik je dus een vragenlijst toe. Ik wil natuurlijk weten wie je bent, waar je tegenaan loopt en waar je graag over zou willen kletsen. Zo kan ik de sessie zo goed mogelijk voorbereiden. Daarna zoeken we een passend moment, bij mij thuis in Naaldwijk, in een gezellig koffietentje of via Teams. Net wat jij het fijnst vindt. 

Als het eenmaal zover is, hoop ik jou natuurlijk zoveel mogelijk te leren. Afhankelijk van het pakket dat je gekozen hebt, proberen we zoveel mogelijk vraagstukken te behandelen. Je mag me uiteraard alles vragen gedurende de sessie, waarna jij hopelijk met een hoofd vol informatie en inspiratie weer naar huis gaat zodat je vol frisse energie weer verder kunt met jouw onderneming. 

2. het vervolg

Vind jij het fijn om de theorie die we besproken hebben ook in de praktijk te brengen en samen te shooten? Dat kan! Je kunt jouw 1 op 1 sessie uitbreiden met een live shoot. Denk bijvoorbeeld aan het fotograferen van een koppel of een pasgeboren baby'tje. Ik laat je zien hoe ik het aanpak en geef je tips over het lichtgebruik, instellingen en het aansturen van de klant. 

Win-win!
Een mooie extra van deze uitbreiding is dat je de beelden mag gebruiken voor jouw portfolio. Ook maak ik foto's van jou aan het werk. Je hebt dus portfolio materiaal én direct actie foto's die je kunt gebruiken voor jouw Social Media en/of website.
Win-win! Wil je liever een ander type shoot? Vraag me gerust naar de mogelijkheden!


3. extra optie: samen shooten

Op naar de volgende stap

Mijn doel is niet om jou te vertellen hoe het moet, want er is geen specifieke juiste manier. Ik vind het vooral belangrijk om samen te kijken naar wat bij jou past en welke manier van ondernemen jou gelukkig maakt. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je dicht bij jezelf blijft, je zo authentiek mogelijk kunt ondernemen. Dit is een zoektocht die waarschijnlijk nog wel even duurt, maar uiteindelijk is het jouw reis en alleen jij bepaalt hoe je jouw onderneming wilt inrichten. Ik deel je mijn kennis, ervaring en leermomenten, zodat jij deze wellicht kunt meenemen tijdens jouw unieke reis als fotograaf.

Mijn missie

Joan had alles zo goed voorbereid en de mentorsessie zo goed gegeven.
Het was in 1 woord fantastisch!

- sandra fotografie

Zie een 1 op 1 mentorsessie echt als een investering die zich terugbetaald in groei. Wanneer je jouw bedrijf dat stapje verder gunt en geniet van dit proces, ga jij er sowieso komen. Jij, maar ook jouw business verdient deze investering! Gun jezelf de tijd en we gaan samen aan de slag. Het doel is om jouw onderneming naar een volgend level te tillen. 


Gun jezelf die groei

1:1 Traject

- 2 uur durende sessie -

In deze sessie is er ruimte om 1 of 2 onderwerpen te bespreken. We gaan dieper in op deze onderwerpen en je mag me alles hierover vragen. Door vooraf goed af te stemmen waar je meer over wilt weten, houden we focus en zorgen we ervoor dat jouw vragen zijn beantwoord voordat je naar huis gaat. 

* Exclusief BTW
* Mogelijk bij mij thuis in Naaldwijk of via Teams

mini session €295,-

1:1 Traject

- 3 à 4 uur durende sessie -

Deze 1 op 1 sessie is vooral geschikt als je heel veel wilt weten. Je hebt diverse onderwerpen waar je over wilt sparren of je wilt echt de diepte in gaan met elkaar. We hebben ruim de tijd, dus kunnen het uitgebreid hebben over al jouw vragen. Vol informatie en inspiratie ga je naar huis en kun je verder knallen met jouw onderneming. Na 4 weken plannen we nog even een follow-up call om te checken hoe het gaat.

* Exclusief BTW
* Mogelijk bij mij thuis in Naaldwijk of via Teams

next level €395,-

1:1 Traject

Wil jij jouw mentorsessie uitbreiden met een shoot samen? Dat kan zeker. Afhankelijk van het type shoot plannen we hem voor of na onze sessie in. Je kunt zelf kiezen aan welk pakket je de extra optie wilt toevoegen.

Keuze:
1. Mini session + €250,-
2. Next level + €250,-

* Exclusief BTW
* Beperkt beschikbaar, dus wees er op tijd bij!
* Mogelijkheid om in 2 termijnen te betalen

ALL in

1:1 Traject

Jij bent er zó klaar voor. Klaar voor de deep dive. Genoeg gedroomd en de hoogste tijd om deze dromen serieus te nemen. Je voelt aan alles dat je wilt groeien. En dan bedoel ik niet die paar kleine stapjes... Nee, je wilt enorme sprongen maken. Voor een langere periode. En daar ga ik je bij helpen. Ik ga je bijsturen, je af en toe terug fluiten als het nodig is, maar ik ga je ook stimuleren en motiveren bij de doelen die jij voor ogen hebt. In een aantal maanden ga jij giga stappen maken en samen zorgen we ervoor dat die droom ook werkelijkheid wordt. Laat het me zeker weten als dit je aanspreekt, dan stuur ik je alle info toe en kunnen we samen kijken naar de best passende opties.

Prijs op aanvraag (afhankelijk van samenwerkingsduur)

1:1 Traject 3 of 6 maanden

1:1 Traject

Investering

versturen

vul je gegevens in

Je aanvraag is verstuurd en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Bedankt!
Boek nu een 1 op 1 mentorsessie
FAQ

1. zijn de mentorsessies alleen bedoeld voor beginnend fotografen?

Nee, zeker niet. In principe maakt het niet uit hoelang je al fotografeert. Het is alleen wel belangrijk dat je een camera hebt, weet hoe deze manueel werkt en je jezelf en je onderneming graag verder wilt ontwikkelen. Ook als je al even bezig bent en je stappen wilt maken in bepaalde richting, ben je uiteraard van harte welkom!

2. Hoe ver van tevoren moet ik een mentorsessie boeken?

Aangezien ik, vooral in het hoogseizoen ivm het bruiloftseizoen, maximaal 1 mentorsessie per maand aanneem, kun je beter vroegtijdig een sessie boeken. Als je weet dat je het in een bepaalde periode iets rustiger hebt en graag wilt ontwikkelen, geef me gewoon direct een seintje. Dan leggen we de agenda's naast elkaar en plannen we alvast een moment in. 

3. Ik wil graag over-all hulp, kan ik dan bij jou terecht?

Uiteraard kun je dan bij me terecht. Juist erg leuk als je op meerdere fronten hulp kunt gebruiken! Om deze reden stuur ik je ook vooraf een vragenlijst. Zo krijg ik al een beetje een idee hoever je bent en welke richting je op wilt tijdens de sessie. Wanneer we bij elkaar zijn, mag je me alles vragen dus we zorgen gewoon dat je met zoveel mogelijk informatie weer naar huis gaat!