brands & portraits

brands &
portraits

Ben jij hard bezig om aan jouw brand naar een next level te brengen, maar kun je hier wel versterkend beeldmateriaal bij gebruiken? Dan ben je hier op het goede adres. Ik vertel je alles over de branding/ portretshoots die ik jou kan bieden. 

Misschien ben jij een startende girlboss of een echte ervaren ondernemer, dat maakt niet uit. Het feit dat jij hier bent, is fantastisch! Jij wilt werken aan je onderneming en weet dat professioneel beeldmateriaal je hierbij gaat helpen. Jezelf, jouw merk of jouw onderneming een flinke boost geven. Dat is wat we gaan doen! Ik ga heel graag met je mee op pad om mooie content te maken voor jouw website en social media. We maken beelden die uitstralen wie jij bent als persoon en passen bij waar jij naartoe wilt met jouw brand. Beeld dat laat zien waar jouw hart sneller van gaat kloppen, maar uiteraard ook portretten van jou: de creatieve motor achter die succesvolle business. Ik heb er nu al zin in! Jij ook?

brands & portraits

Hi creatieveling

Joan is enthousiast, zit boordevol ideeen en laat je op je gemak voelen tijdens de shoot. Met voor mij als resultaat dat ik beter wist waar ik heen wilde met mijn bedrijf.

Wendy's zwangerschapsyoga

Ik vind het belangrijk om jou, maar ook jouw merk eerst beter te leren kennen. Als ik weet wat voor jou belangrijk is en waar jij voor staat, kunnen we samen veel gerichter beeld gaan creëeren. Om die reden doen we eerst een virtuele bak koffie en kunnen we op dat moment bepalen of we samen aan de slag gaan. Ik ben ervan overtuigd dat als die klik er tussen ons is, ik jou kan helpen jouw business naar een volgend level te tillen. We gaan aan de slag om onderscheidend beeld te maken dat laat zien wat jouw onderneming uniek maakt! 

verbinding is key

We spreken dus eerst af via Zoom om elkaar beter te leren kennen. Ik stel je wat vragen en jij mag vol trots vertellen waar jouw onderneming voor staat. Ik vind het te gek om te kletsen over hetgeen waar jij je ziel en zaligheid in hebt gestoken. We brainstormen over de invulling van de shoot, het verhaal dat we willen vastleggen en kijken naar een passende locatie. Denk bijvoorbeeld aan een leuke koffiezaak, een atelier, de stad, een oude loods of jouw eigen studio. Het belangrijkste is dat jij je er fijn voelt en het past bij wie jij bent. Ga jij lekker op blote voeten tussen het duingras? No problémo! Dan spreken we af op het strand. Jij moet je er thuis voelen, want dan straal je en dit ga je hoe dan ook terugzien op beeld! 

1. kennismakingsgesprek

Ik ga je vragen een moodboard te maken. Puur ter voorbereiding voor de shoot. Zo laat ik je alvast nadenken over welke richting je op wilt met de beelden en welk verhaal je wilt vertellen. Uiteraard denk ik hierin met je mee en maken we samen het moodboard compleet. 

2. de voorbereiding

Afhankelijk van het pakket wat je gekozen hebt, plannen we een dag en tijd in. Dit kan een uur zijn, maar dus ook een dagdeel. We spreken af op locatie en we gaan samen aan de slag. Ik zorg ervoor dat jij je op je gemak voelt, kijk naar de allermooiste hoekjes en plekjes en creëren met elkaar beelden die helemaal passen bij wat jij wilt uitstralen en die jouw verhaal vertellen. Uiteraard mag je van kleding wisselen om zoveel mogelijk diverse beelden te maken. 
Zie de sessie als meer dan alleen wat foto's maken. Het is tijd voor jezelf, tijd investeren in je bedrijf. En deze tijd verdient zich terug in groei. 

3. de shoot

Na de fotoshoot stuur ik je een kleine preview, zodat je alvast een beetje een idee hebt van wat je kunt verwachten. De gehele galerij ontvang je binnen drie weken. 

4. het resultaat

next level met jouw brand

Mijn doel is om een beeldbank te creëren waar jij met trots naar kunt kijken. Beelden waar jij blij van wordt, die vertellen wie jij bent, waar jij voor staat en die passen bij jouw business. Portretfoto's die jij vol trots aan de rest van de wereld wilt laten zien. Ik weet als geen ander wat professioneel beeldmateriaal kan doen voor je bedrijf en daar wil ik jou bij helpen. Samen maken we content waarin jouw verhaal duidelijk wordt en waarmee jij jouw ideale klant nog beter kunt aantrekken. Ik hoop dat we een match zijn en dat onze creatieve voelsprieten elkaar weten te vinden. Hopelijk tot snel! Liefs, Joan

Mijn missie

Ik sta zelf liever niet voor de camera, maar Joan weet je zó op je gemak te stellen dat het helemaal leuk is. werkelijk een cadeautje voor iedere (startende) girlboss!

Manon, studio op smaak

Zie een branding/portret shoot echt als een investering die zich terugbetaald in groei. Jij, maar ook jouw business verdient deze investering! Gun jezelf de tijd en we gaan samen creatief aan de slag. Samen tillen we jouw onderneming naar een volgend level.

Ik heb verschillende pakketten, zodat jij zelf kunt kiezen wat op dit moment het beste past. Wil je alleen wat portretten? Dan kies je voor een mini sessie. Ben je naast foto's van jezelf ook op zoek naar sfeerbeeld en details, dan past het pakket 'next level' veel beter. Of wil jij 2x per jaar samen creëren voor continue zichtbaarheid passend bij de tijd van het jaar en bij de flow van jouw bedrijf? Ook dat kan. Lees hiernaast meer.  

choose your battles

Ben jij alleen op zoek naar wat portret foto's voor jouw website en social media, dan past dit pakket het beste bij jou. Lees hieronder wat deze mini sessie inhoudt:
- 1 uur fotografie met 1 persoon
- 10 nabewerkte beelden
- Mogelijkheid om extra beelden na te bestellen
- 1 kledingwissel mogelijk
- 1 locatie

Nog belangrijk: mijn tarieven zijn exclusief BTW locatiekosten en eventuele reis- & parkeerkosten. Ik reken €0,40 per km v.a postcode 2672JD. 

mini session €375,-

Wanneer je op zoek bent naar portretfoto's, maar ook sfeerbeelden en detailshots om jouw volledige website en socials een boost te geven, kies dan voor dit pakket. Dit houdt in:
- Vooraf een kennismaking via Zoom
- 2 tot 3 uur fotografie
- 50 nabewerkte beelden
- Mogelijkheid om extra beelden na te bestellen
- Meerdere kledingwissels mogelijk

Nog belangrijk: mijn tarieven zijn exclusief BTW, locatiekosten en eventuele reis- en parkeerkosten. Ik reken €0,40 per km v.a postcode 2672JD. 

next level €495,-

Meerdere keren per jaar samen shooten, zodat jij áltijd een gevulde online database hebt die je kunt gebruiken voor jouw website & social media. Elke keer vernieuwend en zo werken we samen aan een hele sterke online zichtbaarheid voor jouw brand.

Heb je hier voor nu vragen over? Stuur me gerust een berichtje voor meer informatie.

ALL in

Investering

versturen

vul je gegevens in

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Bedankt!
Boek nu een branding shoot!

Danielle

Joyce

Wendy

bekijk hier Een aantal recente brandingshoots

03
02
01