connectie,
dat is de key

Of het nu gaat om de fotografie tijdens een bruiloft, een pasgeboren baby of een fijn gezinnetje... voor mij is connectie het allerbelangrijkste. Dit maakt een foto puur en eigen. Verbinding tussen jou en je partner, tussen de kindjes onderling of tussen jou en je kersverse baby. Samen gaan we op pad, maken we plezier en leg ik deze waardevolle momenten vast. We beleven ze nu, met de herinnering voor later.

Wat goed dat je hier bent. Hoogstwaarschijnlijk wil je jouw zwangerschap, gezinnetje of newborn laten vastleggen. En daar help ik je uiteraard dolgraag bij. Mijn doel is in ieder geval om jullie, op z'n allermooist, te fotograferen en je een herinnering mee te geven die je voor altijd doet terugdenken aan deze bijzondere periode.

De herinnering voor later

Je kunt er dus zelf voor kiezen om de shoot binnen of buiten te plannen. Laat me zeker jullie wensen hierin weten. Samen gaan we dan op zoek naar de geschikte locatie. Tijdens de shoot maken we er een gezellige tijd van. Het belangrijkste vind ik dat de sfeer ontspannen is en jullie je op je gemak voelen, dus daar doe ik mijn uiterste best voor. 

Wat kun je verwachten?

- Ongeveer 1 à 1,5 uur shooten
- Max 5 personen of 1 huishouden
- Kies zelf jouw favorieten in een online galerij
- Reiskosten binnen een straal van 15km vanaf Naaldwijk, daarbuiten €0,35 per km.

N.B.: De foto's mag ik gebruiken op mijn website en Social Media, tenzij vooraf anders is afgesproken.

Inclusief

Pakket 1 - €395,- (incl. BTW)
- Kies jouw 15 favoriete beelden
- Foto's bijbestellen is mogelijk

Pakket 2 - €525,- (incl. BTW)
- Ontvang alle (minimaal 60) beelden
- Een luxe, mini album (20x20) met linnen kaft

Investering

Zwanger, gezin
of newborn

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Bedankt!

Laat hier een berichtje achter, ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Boek een shoot

een schot in de roos!

Ben jij op zoek naar een heel persoonlijk en waardevol cadeau? Denk dan eens aan een cadeaubon voor een fotoshoot. Voor de ontvanger 9 van de 10 keer een schot in de roos! Bijvoorbeeld als cadeau voor op een babyshower of voor die vriendin met haar prachtige gezin. Herinneringen vastleggen is áltijd een goed idee! Vertel me voor wie en van wie de cadeaubon mag zijn en of je een gehele shoot cadeau of een bepaald bedrag wilt geven. Ik pak hem netjes voor je in en zorg dat de bon bij jou terecht komt!

Ongedwongen plezier maken. Dat is wat je kunt verwachten. Samen lopen we door de duinen of een mooi natuurgebied en tussendoor schiet ik wat foto's. Geen statische portretten, maar spelen, lachen, knuffelen. Ik geef jullie hier en daar een aanwijzing, maar soms is dat niet eens echt nodig. Wanneer jullie focussen op de connectie binnen jullie gezin, volgt de rest vanzelf. Easy peasy toch? 

Wat kun je verwachten?

- Maximaal 5 personen
- Ongeveer 1 uur shooten
- 10 zorgvuldig bewerkte foto's
- Mogelijkheid tot bestellen van meer beelden
- Een online galerij met jouw favorieten
- Een brochure met daarin kledingtips e.d.
- Reiskosten binnen een straal van 15km vanaf Naaldwijk. Daarbuiten €0,35 per km. 


Inclusief

De kosten voor een lifestyle gezinshoot zijn €245,-. Zie het voor nu als een investering waar je later de mooie herinneringen aan hebt. 

Nog belangrijk: de gemaakte foto's mag ik gebruiken op mijn website en Social Media. Als je hier bezwaar tegen hebt, hoor ik dat graag bij het boeken van de shoot.

Investering

Cadeaubon

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Bedankt!

Laat hier een berichtje achter, ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Doe iemand een shoot cadeau
- laura

"Wauw wat ben ik ontzettend blij met de zwangerschapsshoot die ik bij Joan heb gedaan! Doordat ze zo spontaan en gezellig is, voelde ik mij direct op mijn gemak en was het helemaal niet ongemakkelijk. Joan heeft het licht in m'n huis zo gaaf ingezet, waardoor er hele mooie effecten op de foto's terug te zien zijn. Ook heeft ze mij tips gegeven hoe te staan en wat mooi is om aan te trekken waardoor de foto's heel mooi zijn geworden. Kortom: aanrader!"

- Familie van den bos

"Joan weet je vast te leggen zoals je echt bent en dit levert prachtige beelden op. Ze kan goed met kleine kindjes overweg en weet hen op hun leukste en liefste vast te leggen. Wij zijn fan!"

- Jan & nicole

"Joan heeft de fotografie op onze bruiloft verzorgd. Wij hebben ons enorm op ons gemak gevoeld terwijl zij deed waar ze zo goed in is: ons en onze gasten natuurlijk en spontaan op de foto zetten. Je merkt niet dat ze er is, mengt zich tussen de mensen en zorgt voor een lach op gezichten. Iedereen was positief! En wij ook! Wij hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen."

- familie grootscholten

"Wat zijn we superblij met de foto’s die Joan heeft gemaakt van ons 5en na de geboorte van ons 3e kindje! Zulke mooie foto’s in een ontspannen sfeer. De shoot ging lekker vlot waardoor ook de kids het heel de tijd leuk vonden en de foto’s ontvingen we heel vlot. Een echte aanrader!"

- familie de swart

"Super leuke zwangerschap- en newbornshoot met Joan gehad. Ze stelde ons goed op het gemak, waardoor we op de foto's ook echt overkomen zoals we zijn. Daarnaast is het fijn communiceren met Joan en denkt ze echt met je mee. Bedankt voor het prachtige resultaat van beide shoots!."

- Bram & Sharon

"We hebben een hele leuke en ontspannen shoot gehad met Joan. Ze stond open voor de locatie die wij in gedachte hadden, dus dat was top! Ze was flexibel met wisselen van tijden van de shoot. De foto's zijn echt geweldig mooi. Hele mooie sfeer, compositie en lekker spontaan. Kortom, een heel mooi aandenken aan een leuke ochtend."

lieve woorden