July 26, 2022

Trouwen in het groen

the end.

Ik sprak Jeffrey en Vivian begin van het jaar. Zij zouden in juni gaan trouwen, maar zo relaxed als dat ze zelf zijn, zo relaxed waren ze ook met het plannen van de bruiloft. Veel dingen moesten nog geregeld worden, maar ze waren ervan overtuigd dat dit hoe dan ook zou lukken. Één ding was zeker: het moest een hele fijne, ontspannen dag worden met heel veel oog voor detail, de mooiste styling, meerdere borrelmomenten en het mocht de gasten aan niks ontbreken. Tijdens het gesprek wist ik direct; er is een fijne klik en deze bruiloft gaat een waanzinnige dag worden. Met elementen als een cocktailbar, de oesterman, limoncello shotjes, het zelf sabreren van de bubbels voor de eerste borrel, een limonadebar voor de kids en heel veel andere toffe details zou 24 juni de allermooiste dag voor Jeffrey en Vivian worden. En ik mocht ‘m vastleggen, LET’S GO!

Nog een leuk detail: het bruidspaar koos ervoor om geen lange fotoshoot samen in te plannen, maar wat korte momenten tussendoor. Een momentje bij de first look, een momentje bij aankomst Oker en een momentje tijdens Golden Hour. Zo hadden zij toch de foto’s samen, maar konden ze vooral lekker genieten en borrelen met alle vrienden en familie.

Het fantastische team:
– Weddingplanner: Naoomevents
– Locatie: Oker in Schipluiden
– Catering: Non Pop-up
– Cocktailbar: Cocktail Creators
– Styling: Nees & Sylvia

Reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *