January 19, 2023

Trouwen bij Buitenplaats Amerongen

the end.

8 oktober 2022, de trouwdag van Cas en Sophie. Al vroeg was ik op pad om op tijd bij de trouwlocatie in Amerongen aan te komen. Daar waren een deel van de gasten druk bezig de boel aan te kleden en op te bouwen. Cas en Sophie hebben hun trouwweekend geheel naar eigen idee ingevuld, wat ik natuurlijk fantastisch vind, want dit maakt de dag compleet eigen. Ze kozen ervoor om de first look en de officiële getting ready de dag ervoor al te doen, zodat ze op de trouwdag zelf extra konden genieten van ieder moment en ze niet hoefden te haasten.

Ik begon met een kort aankleedmoment van hen beiden, want allebei waren ze al op de locatie aanwezig. Ze zagen er fantastisch uit en wat een jurk.. Echt prachtig! Ze wilden geen uitgebreide shoot plannen, dus op weg naar de ceremonie locatie maakten we wat foto’s samen. Dit was voor hen voldoende en zo konden ze extra lang genieten van en met de gasten en eerder aan de borrel. 😉

De ceremonie was ook op hetzelfde terrein, dus daar liepen we makkelijk naartoe. Een hele liefdevolle ceremonie met persoonlijke speeches, prachtige geloftes en zowel een lach als een traan heb ik voorbij zien komen. Na het officiële gedeelte, was het tijd om kort wat groepsfoto’s te maken en vervolgens gezellig te borrelen. Het was heerlijk weer, dus onder het genot van een lekker drankje, wederom hele lieve speeches en een fijn zonnetje genoot iedereen. Dat was overduidelijk!

Nog een leuk detail dat Cas en Sophie zelf hadden bedacht: de gasten voor het diner om te laten kleden naar Black Tie thema. Iedereen had zijn of haar uiterste best gedaan een mooie jurk of pak te scoren en zo op chique aan te schuiven bij het diner. En wat voor ‘n diner! Wederom speeches, zelfgeschreven nummers en emotionele woorden. Met een volle buik konden de gasten nog genieten van een overheerlijke kaastaart, waarna het tijd was om de dansvloer te betreden. Wat een dag, en wat een mooi stel! Het was een feestje om hierbij aanwezig te mogen zijn. Meer woorden ga ik er niet aan wijden, want de beelden vertellen zoveel meer. Kijk maar mee! 🙂

Reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *