December 12, 2022

Fijne shoot met jonge kids

the end.

Het is alweer even geleden, maar deze shoot verdient sowieso een plekje op mijn blog. Op een mooie zondagochtend in juni ging ik op pad met een mama en haar drie kids. De man des huizes is niet zo van de foto’s, maar gelukkig heb ik deze fijne mensen alsnog al meerdere keren mogen fotograferen. De tijd dat de kinderen klein zijn, krijg je niet terug en aangezien herinneringen toch vervagen met de tijd ben ik natuurlijk hartstikke blij dat ik deze mooie momenten voor hen mag vastleggen. Samen gingen we naar een mooi bloemenveldje om lekker te spelen, de dansen, te knuffelen en te lachen met elkaar. De tijd vloog en de kinderen vermaakten zich prima. Uiteraard gingen ze met een boeketje voor papa terug naar huis. Samen verhalen maken, mijn missie geslaagd!

Kijk je mee?

Reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *