June 25, 2024

Haagse bruiloft

the end.

Zaterdag 22 juni was het zover, de bruiloft van Mitchell & Renske. Oud klanten die ik eerder gefotografeerd heb én waar ik een aantal van de gasten ken, dus voor mij voelde het een beetje als thuiskomen! De twee lovebirds trouwden in Den Haag, bij het Spaanse Hof. Een prachtige locatie met een waanzinnig mooie binnentuin. En ze hadden geluk hoor! Want na een voorjaar lang slecht weer te hebben gehad, was het op deze dag stralend mooi weer waardoor het grootste gedeelte van de dag lekker buiten kon plaatsvinden. Het was echt een waanzinnig mooie dag en Mitchell & Renske hadden het tot in de details zó eigen gemaakt. Ik mocht samenwerken met een talentvol team, dus absoluut zo genoten deze dag!

Hieronder alvast wat preview beelden. Later zal ik de gallery verder aanvullen!

Team:
– Weddingplanner: Dreamdays weddingplanner
– Makeup: Ribella Beauty
– Bloemen: Bloomig
– Fotografie: Joan Fotografie
– Videografie: Art of Drones
– Live muziek: De Italianen
– DJ: Layonnais

Reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *