In mijn nieuwe e-book leer ik je in 10 praktische stappen te groeien van onervaren trouwfotograaf tot professioneel trouwfotograaf. Mij is dit binnen één jaar gelukt, dus ik durf mijn hand ervoor in het vuur te steken dat jij dit ook kunt! 

Je binnen één jaar te ontwikkelen tot professioneel trouwfotograaf?

Je hebt naar jouw idee al wel wat actie ondernomen, maar met tot op heden niet het gewenste resultaat.

De trouwbranche lijkt je fantastisch, maar je weet niet zo goed waar je moet beginnen.

Herken jij het volgende?

Je bent zoekende naar hoe je jezelf kunt neerzetten in een markt vol succesvolle trouwfotografen. 

Oftewel: je wilt hier dolgraag meer over leren en bent klaar om next level te gaan met jouw fotografiebedrijf.

Je vol zelfvertrouwen al jouw klanten begeleid

Je daarbij meerdere bruiloften mag fotograferen

Je jezelf volgend jaar al trouwfotograaf kan noemen

Stel je eens voor dat jij ...

Mijn doel was om binnen één jaar zelfstandig, professioneel trouwfotograaf te worden. En YES, dat is gelukt! In mijn e-book neem ik je mee in alle praktische stappen die ik heb gezet om dit te bereiken. Met een gezonde portie doorzettingsvermogen, enthousiasme en motivatie gaat dit jou ook lukken. Alleen die gedachte al is toch fantastisch?

Wat als ik je vertel dat ik de oplossing voor je heb?

- Valerie

"Ik wilde tijdens het lezen van het e-book al meteen in de actiestand, dat is echt een goed teken! Die vlam is nog meer aan.
LET’S ROCK IT, denk je meteen!"

"Van enthousiaste creatieveling naar professioneel trouwfotograaf"

Ik stel je voor ...

30 pagina's vol informatie, motiverende woorden, tips, praktijkvoorbeelden en inspiratie om jou ook dit succes te laten bereiken. Ik beloof je heel veel waarde in een tastbaar, makkelijk te begrijpen document waar je vandaag nog mee aan de slag kunt. Geen reden om te wachten of om jouw doelen uit te stellen! Zie het als een investering die zich sówieso terugbetaald in groei! GO FOR IT!

hét e-book om jezelf te ontwikkelen binnen de trouwbranche.

Investering:
€ 49,- Ex. BTW

Vol zelfvertrouwen een volledig trouwseizoen draaien

Non-stop consistent klanten aantrekken door jouw pro-actieve zichtbaarheid

Binnen een jaar actief zijn als professioneel trouwfotograaf

Vandaag al aan de slag met het zetten van de eerste stappen

Na het lezen van dit e-book  kun jij ...

- Frida

"Het voelt een beetje alsof je digitaal mijn hand vasthoudt en mij het trouwfotografie pad op begeleid."

De basis staat, maar dan: Hoe bereid je je voor op de eerste aanvragen en gesprekken? Op welke manier pak je dit vol zelfvertrouwen aan en hoe zorg je ervoor dat jouw ideale klant je weet te vinden? Na het lezen van het e-book weet jij de antwoorden!

Hoe pak je door?

Doelen stellen, tarieven bepalen, zichtbaarheid creëren, reviews verzamelen.. Essentiële onderdelen die heel veel invloed hebben op jouw groei. Ik ga je leren hoe je dit kunt aanpakken.

De key

Ik ga je vertellen hoe je deze mooie reis kunt starten, welke eerste stappen je daarbij moet zetten, hoe kom je aan portfolio materiaal en hoe zorg je dat je klaar bent voor deze ontwikkeling? Het komt allemaal ter sprake.

Waar begin je?

Wat ga je leren?

Een kortingscode voor 'n 1 op 1 mentorsessie

Maar, dat is nog niet alles... je krijgt ook deze bonussen:

De mogelijkheid om online vragen te stellen

30 pagina's vol tips, praktijkvoorbeelden, inspiratie & motiverende woorden

Een duidelijk stappenplan waarmee je vandaag nog aan de slag kunt

Klaar om je binnen één jaar te ontwikkelen tot professioneel trouwfotograaf? Dit is wat je krijgt wanneer je het e-book aanschaft:

Wat krijg je allemaal?

Een effectieve checklist om de stappen daadwerkelijk te gaan uitvoeren

Een extra video waarin ik vertel hoe 'n bruiloftdag er voor een fotograaf uitziet

Frida de pleijt

Naast dat de looks er mogen zijn, mag de inhoud dat zeker ook! Wat een waardevolle tips. Het overzicht dat je creëert, biedt een fijne houvast voor als je wilt beginnen als trouwfotograaf, maar ook als je al bezig bent maar het misschien nog niet helemaal gaat zoals je wilt. Vond het ook waardevol om te lezen hoe jij je tarief hebt opgebouwd. Enorm leerzaam!

Maaike van ruijven

Wauw Joan, dat is het eerste wat in me opkomt, wat heb jij dit knap gedaan! Het e-book ontvangen en ben er natuurlijk direct ingedoken. Jouw verhaal op een heerlijke manier geschreven en met zoveel informatie waarvan ik zeker weet dat ik er heel veel uit ga halen.
Thanks daarvoor! 

Valerie zuijdgeest

Heel inspirerend om jouw stappen te lezen naar een vol bruiloftsseizoen in 1 jaar! Klinkt heel haalbaar als je de checklist volgt! Heel fijn om te lezen hoe jij bruidsparen aantrekt, welke informatie waardevol is om (online) te communiceren en waar jij op let tijdens bruiloften vastleggen. Een no brainer wat mij betreft! Kun je super trots op zijn.

Success stories

Zoals je misschien hier of daar op mijn website al gelezen hebt, ben ik dus Joan. Mijn fotografie avontuur begon als een jarenlange hobby. Altijd al met een camera in de weer geweest en veelal was ik degene die zorgde voor een leuke groepsfoto of de zoveelste selfie. Altijd met het idee: agh, leuk voor later! Na de zomer van 2020 vond ik het hoog tijd om dit verhaal eens serieus te gaan nemen. En vanaf dat moment is het eigenlijk razendsnel gedaan. Eerst heel veel vrienden en familie voor mijn lens getrokken, maar al snel kwamen de betaalde opdrachten binnen. In 2021 wilde ik me ontwikkelen in trouwfotografie en binnen één jaar had ik een volledig trouwseizoen met veertien bruiloften op zak. Echt waanzinnig hoe dit proces zich zó snel heeft ontwikkeld. Je snapt vast dat ik hier best 'n beetje trots op ben en dolgraag vertel hoe ik dit voor elkaar gekregen heb.

Hi, Ik ben JOan!

Leer me kennen

Geen probleem, alle vragen zijn welkom! Stuur me gerust een mailtje via info@joanfotografie.nl en ik kom zo snel mogelijk terug op jouw vraag.

3. Ik heb 'n andere vraag.

Yes! Wanneer je het e-book hebt aangeschaft, krijg je na betaling direct de mogelijkheid om het e-book te downloaden. Dit betekent dat je er vandaag nog mee aan de slag kunt.

2. Kan ik direct aan de slag?

Nee, zeker niet. Eigenlijk is het e-book voor iedereen van toepassing die nog weinig of geen ervaren heeft in de trouwbranche. Ongeacht of je pas net fotografeert of al even bezig bent met andere type fotografie.

1. Is dit e-book alleen voor beginnend fotografen?

Veelgestelde vragen

Klaar om de business van je dromen te runnen? Let's do this!

Success stories