Mijn persoonlijke preset, waar ik de afgelopen jaren hard aan heb gewerkt, is eindelijk daar waar die moet zijn. Kleurrijk, warm, met precies voldoende diepte en een kleine korrel. Je snapt vast dat ik dit niet zomaar met je deel... Ik geloof er namelijk echt in dat mijn preset jou kan helpen om eenheid te creëeren in jouw foto albums, social media feed of filmrol. En het lijkt me geweldig om dat voor jou te kunnen betekenen!

al jouw mobiele foto's gemakkelijk en snel in dezelfde stijl bewerken?

al jouw mobiele foto's gemakkelijk en snel in dezelfde stijl te kunnen bewerken?

Een preset is eigenlijk een soort voorinstelling (of filter) die je middels een app over jouw mobiele foto's plaatst. Deze voorinstelling beschikt over diverse basisinstellingen waarmee je een basisbewerking toevoegt aan je foto's.
Let wel op: wanneer je deze preset over een foto heen plaatst, dien je vrijwel altijd nog een aantal aanpassingen te doen. Je beeld is niet met 1 klik klaar. Waarom niet? Elke foto is op een ander moment gemaakt, met ander licht en met andere omstandigheden. Maar, wees gerust: met een aantal aanpassingen krijg je de sfeer die je in alle voorbeelden ook terugziet. 

Middels een begeleidende handleiding leg ik je uit welke app je moet downloaden en hoe je de presets kunt gebruiken. Daarnaast geef ik je een aantal handige tips zodat jij precies weet welke aanpassingen je kunt doen voor het beste resultaat. 

Wat is een preset precies?

Nu ben je vast benieuwd...

Dolgraag zorg je voor meer eenheid en rust in je foto's, maar je weet niet zo goed hoe...

Je houdt van foto's maken. Je kinderen, de vakanties, gezellige momenten.... Jij hebt je mobiele telefoon al in je handen!

Herken jij het volgende?

Je hebt er best iets voor over, maar je wil vooral niet teveel tijd kwijt zijn aan het bewerken van al jouw foto's. 

Oftewel: een preset kan jou helpen om in een handomdraai jouw telefoonfoto's ook die warme, kleurrijke uitstraling te geven die je zoekt. 

Before

After

- MARLOES

"Ik ben zo blij met de presets. Het kost me heel weinig moeite om mijn foto's te bewerken in de stijl die ik bij jou vaak voorbij zie komen. Dankjewel daarvoor!"

Vanaf nu ál jouw telefoonfoto's in een handomdraai warm, sfeervol en vol kleur. Niet twijfelen, gewoon doen!

stel je eens voor ...

Een begeleidende handleiding zodat jij weet hoe je de presets kunt downloaden en gebruiken.

3 kleuren presets, zodat je bij verschillende lichtomstandigheden altijd een fijne basis hebt.

Mobile preset pack 'Color your life'

Online hulp bij vragen. Stuur me gewoon een DM!

2 zwart/wit presets voor de mooie tijdloze beelden.

Extra Bewerkingstips voor het allerbeste resultaat.

Investering: € 39,95

Before

After

- KIRSTEN

"Voor mij was het vooral zakelijk gezien heel handig. Zo zorg ik voor een mooie eenheid op mijn social media feed tussen jouw gemaakte brandingfoto's en mijn eigen telefoonfoto's."

Warmte en sfeer toevoegen aan elke foto die je vanaf heden maakt. 

Eenheid creëeren in al jouw fotoboeken, filmrol of social media feed. 

Al jouw mobiele foto's gemakkelijk en snel bewerken op zowel Android als IOS telefoons.

Direct aan de slag. Door middel van een downloadlink kun je de presets vandaag nog installeren. 

Na aanschaf kun je...

Before

After

Ja. Zie het als een basis voor jouw fotobewerking. Als je de preset hebt toegevoegd, zul je nog wel aan aantal kleine aanpassingen moeten doen maar dit is zo gepiept. Geen zorgen, dit gaat je lukken!

3. Werkt de preset op alle foto's?

Jazeker. De afgelopen jaren heb ik hard gewerkt om de presets helemaal naar eigen wens en smaak te ontwikkelen. Ben er nu zo blij mee! Gebruik ze dus ook zeker op mijn eigen telefoonfoto's.

2. Gebruik jij zelf de presets ook?

Na aanschaf van de presets, ontvang je een link met daarbij een handleiding. Hierin vertel ik je stap voor stap hoe je de app kunt downloaden en hoe je vervolgens de presets kunt importeren en opslaan. 

1. Hoe download ik de presets?

Veelgestelde vragen

Klaar om al jouw telefoonfoto's te gaan bewerken?

Before

After

>

<