Als je een shoot wilt boeken, denk ik dat het één van de belangrijkste factoren is om een goede klik te hebben en iemand te vinden die bij jou of jullie past. Om mij alvast een klein beetje te leren kennen, deel ik hieronder het e.e.a. over mijzelf. 

Wat leuk dat je meer over mij te weten wilt komen

over mij

In 2015 kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera.
ik ben moeder van dochter Fem en sinds 2008 samen met m'n vriend Jorran.
ik kom uit een gezin van 4 kinderen en heb 1 broertje en 2 zusjes.
1 van mijn hobby's is reizen en nieuwe culturen ontdekken.
Ik denk altijd in beeld, eigenlijk m'n hele leven al. als iemand iets vertelt, zie ik het voor me.
Ik heb een haat/liefde verhouding met sporten. Op dit moment crossfit ik zo'n 3x per week.
Ik hou van een schoon huis, maar heb een hekel aan schoonmaken.
ik ben een echte Bourgondiër en hou van lekker eten en goede wijn.
leuke weetjes

Als ik eens terug denk aan het moment waarbij het begon, gaan we wel heel wat jaartjes terug. Ik denk dat ik een jaar of 12 was toen ik samen met mijn vriendinnen al urenlang vermaak had met het doen van fotoshoots. Eerst lekker tutten en vervolgens met de digitale camera van mijn moeder de achtertuin in om daar de modelletjes uit te hangen. Ik kwam laatst weer wat van deze foto's tegen... Nou geloof me, daar kunnen we nu heel hard om lachen haha! Maar dit was wel het moment waar mijn interesse voor fotografie is ontstaan. 

In de jaren erna kocht ik mijn eerste spiegelreflex camera en bleef het in eerste instantie vooral bij het fotograferen van onze reizen. Jorran, mijn vriend, was veelal de sjaak en mocht dan gezellig rond paraderen voor mijn lens. Tot het moment dat in 2020 onze dochter Fem werd geboren. Ik pakte mijn camera er weer bij en voelde het direct: hier wil ik iets mee! Vriendinnen, m'n zusjes, mijn familie... Iedereen was wel een keer aan de beurt en het moment dat ik dit ging delen op Social Media, ging het vuur compleet AAN! And the rest is history..... ;-) 

Hoe het begon
Some day

Stuur me een berichtje!

kijk wat ik jou kan bieden

Hi! Ik ben dus Joan (je spreekt het uit als Djoon), 32 jaar oud, woonachtig in Naaldwijk en moeder van dochter Fem en zoon Dien. Ik ben een gezelligheidsdier, houd van feestjes, sociale prikkels en veel vrienden en familie om mij heen. Wijntjes, biertjes, borrelplanken.. Kom maar door! Om al die gezelligheid te compenseren, crossfit ik zo'n 2 à 3 keer per week. Meestal met tegenzin, maar erna áltijd blij en voldaan! Naast al deze gezelligheid, laat ik op door qualitytime met mijn gezin en voldoende me-time. Dat laatste vind ik net zo belangrijk. Een goed boek, een foute serie of een lekkere cappuccino in de ochtendzon... Ik plan ze tegenwoordig gewoon in! 

HEt gezicht achter de camera

tell me more
- jan & nicole

"Joan heeft de fotografie op onze bruiloft verzorgd. Wij hebben ons enorm op ons gemak gevoeld terwijl zij deed waar ze zo goed in is: ons en onze gasten natuurlijk en spontaan op de foto zetten. Je merkt niet dat ze er is, mengt zich tussen de mensen en zorgt voor een lach op gezichten. Iedereen was positief! En wij ook! Wij hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen."

- Dirk en angela

"We zijn ontzettend blij dat Joan onze bruiloft heeft gefotografeerd! We vonden het belangrijk om een klik met de fotograaf te hebben en naast dat Joan het heel professioneel aanpakt was het vooral ook gezellig om haar er de gehele dag bij te hebben.  Tijdens onze huwelijksreis kregen we de preview binnen en die hebben we met tranen in de ogen en een lach bekeken. Ze geven perfect de sfeer van de dag weer en alle belangrijke intieme momenten zijn vastgelegd. Heel heel heel erg bedankt!

- casper & martine

"Nooit gedacht dat ik een zwangerschapshoot zou doen, maar wat ben ik blij dat ik me op andere gedachten heb laten brengen. Het voelde heel relaxed en eigenlijk ook superleuk om te doen! Joan geeft instructies dus je hoeft zelf nergens over na te denken als je dat niet wilt. Na een paar dagen kregen we de foto's al en wauw wat een resultaat. We zijn allebei heel blij met de foto's!"

- familie Don

"Joan is echt de allerbeste fotograaf die er is! Ze zorgt ervoor dat iedereen relaxed is en maakt geweldige foto’s! Ook reageert ze snel en heb je supersnel alle foto’s binnen. Mocht je nog een fotograaf zoeken en zeker willen zijn van een leuke ochtend met mooie foto’s - check Joanfotografie!"

- familie Barendse

"We hebben meegedaan aan de de herfst-shoots. Een heel leuk idee om in 20 minuten de leukste foto's te maken. Joan gaf op een hele fijne manier tips en ze keek goed wat mogelijk was met de kleine man. Wij hebben prachtige, pure foto's ontvangen van een zeer leuke shoot! Wij zijn Joan onwijs dankbaar voor het mooie resultaat en hopen dat ze deze actie gaat voortzetten! Ons hart maakt steeds een sprongetje bij het zien van de foto's!"

lieve woorden

Hebben we een leuke klik? laten we samen shooten!