June 2, 2022

Bruiloft op Hodenpijl

the end.

30 april 2022 was het zover, de bruiloft van Dirk en Angela. Maar ook de bruiloft waarmee mijn seizoen voor 2022 startte. We hadden er zin in! De weersgoden waren goed gezind en het zou een hele mooie, maar ook relaxte dag worden. Dit was voor Dirk en Angela erg belangrijk, dus daar gingen we voor!

Ook zou het een dag worden waarbij vriendschap, liefde en gezelligheid voorop stond. Aangezien ze heel veel lieve vrienden en familie om hun heen hebben, bereidde ik mij voor op het vastleggen van een hele grote groep mooie mensen. (met 180 avondgasten had ik een mooie uitdaging;))

We startten bij Angela’s ouderlijk huis, gingen shooten in de binnenstad van Delft en vierden de rest van de dag op Hodenpijl in Schipluiden. Een waanzinnige, fotogenieke locatie! Er werd gelachen, gehuild, lekker gegeten en geborreld, maar bovenal werd de liefde volop gevierd. Het was een feestje om als fotograaf deze prachtige dag te fotograferen. Benieuwd naar de beelden? Bekijk ze hieronder.

Reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *