February 22, 2022

Wedding Sicilië

the end.

Jaaa, wat leuk dat je bij deze blog terecht bent gekomen. Misschien neus je wat rond op mijn website, zoek je meer bruiloftinspiratie óf oriënteer je je omdat je in het buitenland zou willen trouwen. Mocht dat laatste het geval zijn; niet twijfelen, gewoon doen! Wellicht gaat het na het lezen van deze blog nog meer kriebelen. Vergeet je dan niet om mij mee te vragen? 😉

In oktober vloog ik samen met een heel gezellig team van weddingplanners, stylisten en fotografen richting Sicilië voor een onvergetelijk tof en leerzaam weekend. Samen te gekke content creëren, dat was onze missie! Jeanette van SiWeddings, Jessica van YesEvents en Bianca Rijkenbarg waren maandenlang in voorbereiding geweest om ervoor te zorgen dat we met de allerbeste leveranciers konden samenwerken. Het bruidspaar, de trouwkleding, de locaties, de bloemen, de stationery, de styling… echt alles was tot in de puntjes geregeld!

Trouwen in het buitenland heeft gewoon iets magisch. Samen met jullie liefste vrienden en familie een weekend lang de liefde vieren. Op een waanzinnige plek, hoogstwaarschijnlijk met beter weer als in Nederland en even weg uit de vertrouwde omgeving. Nieuwe plekken ontdekken, ultiem genieten en dansen onder een prachtige sterrenhemel. Klinkt als een droom toch?

Hieronder ga ik heel veel mooie beelden met je delen die ik in Sicilië heb mogen maken. Van de getting ready tot de first look, ceremonie, fotoshoot en proostmoment. Kijk je mee?

Reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *