February 7, 2022

Zwangerschapshoot thuis

the end.

Een zwangerschapshoot is een onwijs waardevolle investering. Überhaupt is het natuurlijk al een hele bijzonder tijd met een groeiend wonder in jouw buik. Deze periode duurt maar even en erna kun je je bijna niet meer herinneren hoe het voelde, de tijd met zo’n dikke buik vol leven. Ik heb daarom ook maar 1 tip: leg het vast. Of je dit nu zelf doet in de selfie stand of dat je voor een professionele fotograaf kiest.. Zorg er in ieder geval voor dat je deze tijd vast legt. Zelf was ik te laat met het regelen van een fotograaf (zó super stom!) en daar heb ik ontzettend spijt van. Ik moet het helaas doen met een aantal zelfportretten… Mocht er ooit nog een zwangerschap komen, zal ik dit zeker dubbel en dwars in halen!

Laura was een stuk slimmer en zorgde er wel voor dat deze bijzondere tijd vastgelegd werd. Ik mocht bij haar langskomen en samen hebben we er een hele relaxte ochtend van gemaakt. Ze was op dat moment 35 weken zwanger, dus had een prachtige buik. We kozen ervoor om lekker binnen te blijven. Mocht jij ook zwanger zijn in de wintermaanden, dan is dit een hele handige tip! Lekker in je eigen vertrouwde omgeving. We kozen ervoor om de foto’s vooral met blote buik te maken. Zo creëerden we de meest pure beelden. Uiteraard kun je zelf kiezen wat voor jou het meest prettig is. Ook kunnen we een combinatie maken tussen foto’s met mooie kleding en foto’s met blote buik. Die keuze is aan jou!

We maakten een afwisselende serie met beeld beneden én boven. Uiteindelijk werden we getrakteerd met prachtig licht dat door de lamellen naar binnen viel. YES! Achteraf liet Laura mij weten hoe ze de shoot ervaren had. Ze liet deze fantastische review achter:

“Wauw wat ben ik ontzettend blij met de zwangerschapshoot die ik bij Joan heb gedaan! Doordat ze zo spontaan en gezellig is, voelde ik mij direct op mijn gemak en was het helemaal niet ongemakkelijk (ondanks ik 0 shoot-ervaring heb). Joan heeft het licht in m’n huis zo gaaf ingezet tijdens het maken van de foto’s waardoor er hele mooie effecten op de foto’s terug te zien zijn. Zelf zou je er nooit aan denken om midden in je woonkamer te gaan staan. Ook heeft ze mij tips gegeven hoe te staan en wat mooi is om aan te trekken waardoor de foto’s heel mooi zijn geworden. Kortom: aanrader!”

Kijk je mee met hoe zo’n zwangerschapshoot er binnen uit ziet?

Reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *