December 19, 2021

Festival bruiloft

the end.

Yesss, het was tijd voor de bruiloft van Boris & Esmee. Ik mocht met Louise mee als second shooter en er stond een prachtige dag op de planning. De weersgoden waren goed gezind, dus op naar Utrecht voor een te gekke festivalbruiloft. Het idee was om een hele fijne, relaxte dag te organiseren bij het Fort in Utrecht. Dé plek waar je het festivalsfeertje dat zij voor ogen hadden perfect kunt neerzetten. De gehele dag zou hier plaatsvinden, van de make-up en de first look tot en met het feest.

Zowel Boris als Esmee maakten zich op het terrein klaar, uiteraard beiden in een afzonderlijke ruimte. Voor ons een feestje, want beide plekken waren super fotogeniek. Na het opmaken en aankleden was het tijd voor de first look. Inmiddels waren er wat naasten gearriveerd die bij dit moment aanwezig waren. Na dit bijzondere moment namen we Boris en Esmee mee voor de fotoshoot. Ook dit deden we gewoon op de locatie, want er waren genoeg mooie plekken waar we wat mooie foto’s konden maken. Voor het bruidspaar een fijn moment om even samen te zijn en te ontsnappen aan alle aandacht en hectiek. Vervolgens maakten we nog wat foto’s met de familie en vrienden. Niet te lang, want zo konden ze gauw weer genieten van de heerlijke dag.

Tijd voor de ceremonie. De gasten verzamelden zich op de plek waar de stylisten een prachtige ceremonie setting hadden neergezet. Tussen de bomen, vlakbij het water. Het was een plaatje! Een lach, een traan, mooie geloftes.. Alle elementen kwamen op een hele persoonlijke manier terug.

Na deze zit was iedereen wel toe aan een borrel. Boris en Esmee wilden graag iets anders dan de traditionele zoete bruidstaart. We werden verrast met een prachtige kaastaart. Perfect voor bij een lekker koud biertje/wijntje. Muziekje erbij, er werden speeches gegeven, gelachen, gedanst. De festivaltent zorgde voor de nodige schaduw, wat ook wel lekker was met die felle zon. Wat een heerlijke beelden hebben we hier kunnen maken.

Langzaam verplaatste iedereen zich van de borrelplek naar het grote grasveld, waar de foodtrucks, picknicktafels en jeu de boules ballen al klaar stonden. De sfeer was zo relaxed. Iedereen kon doen waar hij of zij zin in had en ook de zanger verplaatste zich naar dit veld. De uren verstreken en voor Louise en mij waren er zoveel leuke momenten te fotograferen. Of dit nu een spelletje flessenvoetbal, een goed gesprek of het scheppen van een Italiaans ijsje was… Iedereen had het naar z’n zin en dit was op de gezichten af te lezen. Ook Boris en Esmee genoten en waren op een ongedwongen en relaxte manier het middelpunt van de dag, zonder teveel poespas of verplichtingen.

Mijn tijd zat er bijna op, want de volgende dag had ik nog een bruiloft te fotograferen. Dus we vroegen Boris en Esmee stiekem nog heel even kort een paar foto’s samen te maken tijdens de golden hour. Het mooiste licht van de dag, dus te gek dat we die nog konden meepikken. Ik reed rustig weer terug naar het Westland, terwijl Louise de laatste uurtjes tijdens het feest nog wat mooie beelden heeft kunnen maken.

Nogmaals bedankt Boris & Esmee, dat ik onderdeel van jullie festivalbruiloft mocht zijn en Louise dat ik gezellig met je mee mocht. Het was een feestje!

Reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *