December 13, 2021

Baby Dani

the end.

Zwangerschapshoot
Een paar weekjes voor de uitgerekende datum van Ilse ging ik samen met Ilse en Robin op pad voor de zwangerschapshoot. Samen door de duinen lopen en tussendoor wat leuke foto’s maken. We hadden het met elkaar al over wanneer de baby geboren zou worden, of het een meisje of jongen zou worden en op wie hij/zij dan zou lijken. Ik keek daarom extra uit naar het berichtje met babynieuws, want dan zou ik de kleine gaan ontmoeten en ook langsgaan voor de newbornshoot

Babynews
Yes, daar was het appje! Baby Dani was geboren en gelukkig ging alles goed met ze. We maakten de datum voor de newbornshoot definitief en een paar dagen later mocht ik langskomen in hun fantastische huis. In de woning had vroeger een oude vrouw gewoond en alles was nog in oude staat, dus er moest flink wat gebeuren. Uitgebouwd, muren verplaatst, alles geverfd en aangepakt met een karakteristiek paleisje als resultaat. Voor mij een feestje om hier te mogen shooten! Dani deed het fantastisch. We hebben zowel boven in de slaapkamers wat beelden gemaakt, maar ook op de overloop en in de woonkamer was prachtig licht. Ilse had mooie doeken klaar gelegd en zelfs het lakentje waar ze vroeger zelf op geslapen heeft, mocht niet ontbreken.

Compleet verhaal
Bij een newbornshoot maak ik eigenlijk altijd een complete galerij. Dit wil zeggen foto’s van ver weg, close-ups, foto’s van de babykamer, maar ook detailshots als de voetjes, handjes en haartjes. Vaak zit er zoveel liefde in het kamertje en alle mooie details.. Dit moet gewoon in de galerij terugkomen, vind ik. Zo wordt het een compleet verhaal. Jullie unieke verhaal van deze bijzondere tijd. 

Kijk je mee met het verhaal van baby Dani? 

Reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *